Bezoek het Mystiek Theater in Enschede

OVER

Het Mystiek Theater bezorgt je een feestelijke, maar tegelijk de meest griezelige avond die je waarschijnlijk ooit beleefd hebt. De geheel verzorgde feesten zitten vol spanning en entertainment en zorgen ervoor dat uw avond vol griezel, gruwel, gezelligheid en gelach zit.

Griezelig theater

Het Mystiek Theater is bij uitstek het griezeligste theater van Overijssel. Er worden avondvullende shows georganiseerd waarin het thema horror centraal staat.  Tevens is het Mystiek Theater een schitterende locatie voor het organiseren van bedrijfsfeesten, groepsfeesten of andere gezamenlijke uitjes in Twente. Laat een bezoek aan dit theater een ervaring zijn die u nooit meer zal vergeten en waar u en uw collega’s nog lang over na zullen praten!

Aanbod

Beleef nu onze avondvullende programma’s tijdens een waanzinnige show met allerlei rare figuren en wezens die je tijdens het all-in buffet de stuipen op het lijf jagen. De geweldige theater dinnershows bezorgen je een avond zoals nooit tevoren. Gaat u voor de House of Horror of houdt u meer van een show met enge clowns, te gekke circus acts en magie? Dan is de Circus Horror Show u op het lijf geschreven! Last but definitely not least wordt er ook nog een Horror Movie Show aangeboden, waarin dans, drama en lekker eten en drinken centraal staat.

Alle shows zijn inclusief buffet en zijn al te boeken vanaf €49,50 p.p. Voor meer informatie over de shows kunt u terecht op de website van het Mystiek Theater.

Reserveren

Wilt u ook een te gekke avond beleven in het Mystiek Theater vol spanning, entertainment, gezelligheid en lekker eten? Kijk op website voor de complete agenda en reserveer nu één van de spectaculaire all-in dinnershows!

Contact

Voor vragen of meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met het Mystiek Theater via de onderstaande contactgegevens.

Mystiek Theater
Raffeisenstraat 25a
7514 AM Enschede
Tel. 06 24 58 93 31
info@mystiektheater.nl
www.mystiektheater.nl

Faciliteiten

Foto's

Kamers