Boek uw kerstarrangement bij Resort Bad Boekelo

OVER

Wilt u met de feestdagen ook even heerlijk genieten van alle luxe en voorzieningen die een hotel u te bieden heeft? Of heeft u geen zin om wéér al die voorbereidingen te treffen om een succesvol kerstdiner te presenteren? Dan is dit kerstarrangement bij Resort Bad Boekelo écht iets voor u!

Puur genieten

Tijdens de kerstdagen compleet ontspannen en genieten van het feit dat er een keer voor u wordt gezorgd in plaats van andersom. Op kerstavond zult u verwend worden door onze keukenbrigade met een overheerlijk kerstbuffet. Op eerste en tweede kerstdag krijgt u een speciaal 4-gangen menu van de chef voorgeschoteld. Als de avond valt kunt u genieten van alle faciliteiten die het hotel te bieden heeft. De gasten die van een (alcoholische) versnapering houden of van live muziek, kunnen ’s avonds terecht in de hotelbar.

De mogelijkheden van het resort op het gebied van facility zijn enorm en u hoeft zich geen moment te vervelen in het hotel. Resort Bad Boekelo is gefaciliteerd met onder andere een sauna, zwembad, Turks stoombad, en een tennis –en bowlingbaan. Als u toch besluit even eruit te willen, is er voor jong en oud meer dan genoeg te doen in de nabije omgeving.

Arrangement

Het kerstarrangement is te boeken in een 3- en 4-daagse variant en de volgende zaken zijn inbegrepen bij het kerstarrangement:
– Een uitgebreid ontbijtbuffet
– Buffet op kerstavond
– Één 4-gangen diner
– Gratis gebruik van internet
– Gratis parkeren bij het resort
– Fiets –en wandelroutes
– Gebruik faciliteiten van het hotel

De prijzen van het kerstarrangement zijn afhankelijk van het aantal dagen dat u wenst te blijven in het hotel. U kunt het kerstarrangement hier vinden of telefonisch contact opnemen met Resort Bad Boekelo.

Contactgegevens:
Resort Bad Boekelo
Oude Deldenerweg 203
7548 PM Enschede
Tel. 053 428 3005

Faciliteiten

Foto's

Kamers