Een dagje uit naar de Biesbosch

OVER

Een heerlijk dagje ontspannen in het nationaal park de Biesbosch, wie wil dat nou niet? Voor jong en oud valt er veel te beleven in dit fantastische park en het park biedt de mogelijkheid om er een geweldige dag met vrienden, familie of uw partner van te maken. Ga er op uit en beleef de Biesbosch op uw eigen manier!

Activiteiten

De Biesbosch is een geweldig park, maar heeft ook een prachtige omgeving waar veel te doen is. De Biesbosch en omgeving is uiterst geschikt voor een weekendje weg en biedt de juiste combinatie tussen actieve tijdsbesteding en prettig ontspanning. Er is meer dan genoeg te zien, beleven en te doen. U kunt door de wateren in het park varen om zo op de mooiste plekjes in het park te komen. Liever actief bezig zijn? Dan leent dit park en de omgeving zich uitstekend om de mooiste fiets –en wandeltochten te maken door de prachtige omgeving. Bezoek de uitkijkpunten in het park waar u van een uitzicht kunt genieten zoals nooit tevoren. Om de dag af te sluiten zijn er in en rondom de Biesbosch genoeg mogelijkheden om een lekker hapje te eten en een drankje te nuttigen. Heerlijk dineren aan de waterkant na een dag vol activiteiten!

Entrees

Niet alleen het Nationaal Park de Biesbosch is een fantastische trekpleister voor toeristen in West-Brabant, ook de omgeving eromheen leent zich uitstekend om te genieten van de prachtige natuur. Een van de voordelen van het park zelf is dat u op meerdere punten het de Biesbosch kunt betreden. Elke entree heeft zo weer zijn eigen voordelen en u kunt het beste kijken op de website van Nationaal Park de Biesbosch om de mogelijkheden van het park te bekijken.

Informatie

Dit prachtige park doet je soms even vergeten dat je in Nederland bent. Om u te laten informeren over de mogelijkheden van het park en meer informatie te vergaren over de Biesbosch, nodigen we u uit om een kijkje te nemen op de website van het park. Hier vindt u tips, activiteiten, entree mogelijkheden en meer informatie over het park en kunt u uw eigen reis naar de Biesbosch plannen!

foto: beleefdebiesbosch.nl

Faciliteiten

Foto's

Kamers