Genieten in Wellness Bad Boekelo

OVER

Naast dat er verschillende luxe faciliteiten voor pure ontspanning aanwezig zijn in het hotel, kunt u voor ontspannende behandelingen terecht bij Beauty & Wellness Bad Boekelo. De voedende en verzorgende gezichtsbehandelingen zijn onderverdeeld in drie categorieën: huidverzorging, huidverbetering en overige gelaatsbehandelingen. Er wordt enkel gebruik gemaakt van de professionele huidverzorgings- en huidverbeteringsproducten van Payot Paris. Hierdoor wordt uw huid mooier en strakker. De schoonheidsspecialistes stemmen de juiste producten perfect op uw huidtype af.

Pupa workshop
Houdt u van make-up en wilt u een nieuwe look of professioneel make-up advies van een visagiste? Tijdens de interessante Pupa workshop leert u hoe u uzelf het mooiste kunt opmaken, zodat uw mooiste gezichtskenmerken tot uiting komen.

Openingstijden Beauty & Wellness Bad Boekelo
Beauty & Wellness Bad Boekelo is zeven dagen per week geopend. Maandag tot en met donderdag kunt u terecht van 10:00 tot 18:00, op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 22:00 en op zondag van 10:00 tot 18:00. Direct reserveren is ook alvast mogelijk via de website.

Arrangementen
Op de website zijn tevens heerlijke arrangementen voor pure ontspanning te boeken. U heeft de keuze uit het compleet verzorgde 2-daags Stress Relief Arrangement en uit het 2-daags Twents Wellness Arrangement. Het Stress Relief Arrangement bestaat uit een lichaamsmassage van dertig minuten, waarbij een combinatie van een bindweefselmassage en een ontspanningsmassage zorgt voor pure ontspanning. Een overzicht van de arrangementen voor Resort Bad Boekelo kunt u hier vinden.

Faciliteiten

Foto's

Kamers