La Deut Modeshow Najaar- en wintercollectie 2016 – 2017

OVER

La Deut Mode wil u graag laten zien dat zij klaar zijn voor het najaar!

Op dinsdag 13 september presenteert La Deut Mode de nieuwe najaar- en wintercollectie gedurende drie modeshows. U bent van harte welkom op de nieuwe collectie te bewonderen. De mannequins vertonen u de nieuwste modellen waar u onder het genot van een drankje van kunt genieten. Kleding van onder andere Cambio, Faber en La Argentina worden getoond tijdens de show, leren jasjes van Transmission en tassen van Merel by Frederiek. Bekijk de gehele uitnodiging voor een overzicht van alle merken hier.

De inkoop van de collectie is afgestemd op de wensen van de vaste clientèle. Na afloop van de show zijn de nieuwste modellen van de eigentijdse en stoer-nonchalante collectie direct aan te schaffen.

Wegens de populariteit van de shows raden wij aan om uw komst tijdig door te geven. Dit kan telefonisch bij La Deut Mode (053-4283304) of per mail (info@ladeutmode.nl). Om de show te bezoeken vraagt La Deut Mode een entree van €7,50. Bij een aankoop krijgt u het entreebedrag retour. De entreekaarten voor de show zijn tot en met zaterdag 10 september op te halen bij La Deut Mode (Beckumerstraat 24, Boekelo).

Aanvangstijden show: 10:30 – 14:00 en 19:30
Entree: €7,50 (wordt omgezet in korting bij een aankoop)
Aanmelden voor de show: 053-4283004 of per mail:
info@ladeutmode.nl
Locatie show: Resort Bad Boekelo, Oude Deldenerweg 203, 7548 PM Boekelo

Faciliteiten

Foto's

Kamers