Ontdek de parels van Kusadasi

OVER

Als u op vakantie bent in Kusadasi, hoeft u niet bang te zijn dat er niet genoeg te doen of te beleven valt in de nabije omgeving. Kusadasi heeft een aantal prachtige streken die meer dan alleen een lust voor het oog zijn. Kusadasi staat onder andere bekend om zijn prachtige natuur en veel verschillende landschappen waar u van kunt genieten tijdens een wandel –of fietstocht.
Tijdens een vakantie is rust en ontspanning een fijn gegeven, maar lekker eten én drinken is ook absoluut een pré als je op vakantie bent in Turkije. En gelukkig weten ze in de buurt van Kusadasi wel wat lekker eten is, want in de buurt kun je veel echte Turkse restaurants vinden waar je overheerlijk kunt dineren.

Ortaklar

Bent u op zoek naar een typisch Turks restaurant in Istanbul? Maakt u dan even een stop bij dit restaurant, want voor overheerlijke Turkse, Midden-Oosterse en halalgerechten moet u bij restaurant Ortaklar zijn. Of u nou een overheerlijke Pizza wilt of een van de beste broodjes Kebab van het land, bij Ortaklar weten ze wat lekker eten is. De prijs in verhouding met de kwaliteit van het eten laat niets te wensen over en ruimte overhouden voor een toetje zit er hier niet in!

Gazi Begendi Park

Vanuit Gazi Begendi Park in Kusadasi heeft u een geweldig uitzicht over Kusadasi en omliggende streken. Het park is een open bezienswaardigheid voor iedereen en geeft een fantastisch beeld van de landschappen die Kusadasi u te bieden heeft. In het park zijn tevens een aantal goede restaurants te vinden waar u een typisch Turks hapje kunt eten. Deze Turkse trekpleister moet u absoluut bezocht hebben als u zich bevindt in Kusadasi.

Faciliteiten

Foto's

Kamers