Open dag Golfbaan Spielehof – 18 september

OVER

Op zondag 18 september kunt u kennis maken met de golfbaan, golfclub en de golfschool van de Spielehof aan de Spieleweg in Boekelo. De golfclub beschikt over een nieuwe 9 holes grobbebaan, een vernieuwde 18 holes shortgolfbaan, driving range en puttinggreen en indoorruimte. De open dag staat in het teken van de nieuwe grobbebaan en de vernieuwde 18 holes shortgolfbaan. Op 22 juli is de golfbaan officieel geopend door wethouder Jeroen Hatenboer en zijn zoon.

De Grobbebaan is een par 3/4 baan, met 7 par-3 holes variërend tussen de 95 en 150 meter en 2 par-4 holes van respectievelijk 300 en 350 meter. Hier is alvast meer informatie te vinden over de uitbreiding.

Golfers uit de regio of geïnteresseerden in de omgeving zijn van harte welkom om de golfbaan te komen bezichtigen. Er worden verschillende rondleidingen gegeven om u kennis te laten maken met de nieuw aangelegde golfbanen. Op deze dag verstrekt het Spielehof uiteraard ook informatie over de golfclub, abonnementen voor de golfbaan en de lesmogelijkheden bij de golfschool. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de website voor meer informatie over Spielehof.

Golfbaan Spielehof
Spieleweg 24
7548 RR Boekelo
http://www.spielehof.nl/
Open dag van 10:00 tot 16:00
Geen entree

 

Faciliteiten

Foto's

Kamers