Vierde beste hotel van Nederland: Grand Hotel Ter Duin

OVER

Grand Hotel Ter Duin wint Zoover Orange Award
Vorige week is tijdens de Zoover Awards bekend geworden dat Grand Hotel Ter Duin als vierde beste hotel van Nederland wordt gewaardeerd door haar gasten. Jaarlijks reikt Zoover verschillende prijzen uit tijdens de Zoover Awards voor hotels, bed en breakfasts, vakantieparken en andere accommodaties.

Een 9,4: de kers op de taart
Dit jaar hebben meer dan 55.000 mensen hun stem laten horen. Er kan gestemd worden op accommodaties uit veertien verschillende landen. Met een gemiddelde van een 9,4 uit de Zoover recensies behoort Grand Hotel Ter Duin bij de best gewaardeerde en populaire hotels van Nederland. Vorig jaar bevond het hotel zich nog niet in deze lijst, wat het winnen van deze eerste Zoover Orange Award extra speciaal maakt.

Zoover beoordelingen
Men spreekt veelvuldig over de vriendelijkheid en servicegerichtheid van het personeel, de kwaliteit van het eten en de algehele sfeer in het hotel. Persoonlijke service staat bij Grand Hotel Ter Duin hoog in het vaandel; dit word veelvuldig genoemd door de gasten. Naast dat het hotel zich uitstekend verleent als goed verzorgde accommodatie voor een weekendje weg, heeft het tevens alle faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten en overnachtingen in huis.

Benieuwd naar het vierde beste hotel van Nederland? Boek hier een weekendje weg!

Faciliteiten

Foto's

Kamers