Wijnhoeve de Kleine Schorre

OVER

Bent u een échte wijnliefhebber, maar heeft u eigenlijk geen idee hoe het proces van het maken van wijn in elkaar steekt? Bent u geïnteresseerd in het groeiproces van de druif en het bottelingsproces van de wijn? Of wilt u gewoon eens een middagje de allerlekkerste wijnen proeven? Dan bent u bij Wijnhoeve de Kleine Schorre aan het juiste adres! Bij deze wijnhoeve kunnen ze al uw vragen omtrent wijnen beantwoorden en zullen ze u de lekkerste en beste wijnen voorschotelen om uit te proberen.

Proeflokaal

Bij dit speciale proeflokaal dat onderdeel uitmaakt van de Wijnhoeve de Kleine Schorre kunt u genieten van de lekkerste wijnen die deze wijnhoeve in haar assortiment heeft. Proef en beleef de sfeer van dit proeflokaal, gelegen in Schouwen Duiveland in het prachtige Zeeland. De wijnen zijn direct afkomstig van de producent en onder het genot van een wijntje kunt u tevens de lunchkaart uitproberen.

Er worden ook speciale arrangementen aangeboden voor groepen zoals een rondleiding, wijnproeverij, lunch of diner, vergadering of een feestelijk evenement.

Camping

Wijnhoeve De Kleine Schorre is ook in het bezit van een fraaie boerderijcamping met ruim voldoende plaatsen voor een ieder die graag in dit prachtige natuurgebied wil kamperen. Een van de bijzondere faciliteiten van de camping is de speciale ‘Verse Broodjesservice’. Geniet van het allerlekkerste ontbijt door als campinggast uw broodjes op de camping te bestellen. Verder heeft de camping een speciale boerderijwinkel met een breed assortiment aan wijnen en lekkere streekproducten.

Contact

Voor het boeken van arrangementen of reserveren van een campingplaats kunt u terecht op de website van De Kleine Schorre. U kunt ook contact opnemen via de onderstaande adresgegevens.

De Kleine Schorre
Zuiddijk 4
4315 PA Dreischor
Tel. 0111 40 15 50
Mob. 06 13 44 63 26

Openingstijden Boerderijwinkel
Maandag tot en met zaterdag: 09:00 – 17:30
Zondag: gesloten

Openingstijden Proeflokaal
Januari, februari, maart, oktober, november, december: vrijdag t/m zondag van 11:00 – 18:00
April, mei, juni, september: woensdag t/m zondag
Juli en augustus: dinsdag t/m zondag
1 t/m 16 maart en 25 november t/m 9 december gesloten

Faciliteiten

Foto's

Kamers