High tea Boekelo

Zin in een perfect verzorgde high tea in Boekelo met een verfrissend glas bubbel? Laat je verrassen tijdens onze luxe high tea met lekkere hapjes. Twee uur lang geniet je van heerlijke zoete en hartje lekkernijen, onbeperkt thee en koffie. Deze high tea in Boekelo is perfect voor een gezellige middag uit met vriendinnen, collega’s of familie. Nu voor slechts €19,50 per persoon!

High tea Boekelo

Locatie high tea Boekelo

De locatie van de high tea is uniek: bij Restaurant Moods van Resort Bad Boekelo. Het restaurant is perfect gelegen en beschikt over een uitgestrekt terras met fraai uitzicht op de vijver. Je kunt gratis parkeren, want het hotel beschikt over een grote eigen parkeergelegenheid.

Reserveren high tea Boekelo

Hoe kan je reserveren voor de high tea in Boekelo? Dit kan je telefonisch aan ons doorgeven via 053 428 30 05. Zijn er bijzonderheden zoals een allergie of een overgevoeligheid? Geef dit bij de reservering aan ons door, zodat wij rekening kunnen houden met jouw wensen.

De high tea in Boekelo is perfect te combineren met een fiets- of wandeltocht in deze unieke omgeving. Uniek het bijzondere coulisselandschap van Boekelo en omgeving. Inbegrepen bij de high tea in Boekelo is

– Glas bubbels
– Onbeperkt koffie en thee
– Goedgevulde muffins
– Scones
– Bonbons
– Mini-brownies
– Mini-cakejes
– Clotted cream
– Twee soorten marmelades
– Diverse belegde sandwiches
– Quiche
– Soepje

Enkele reacties op de high tea in Boekelo:

‘Geweldig genoten met onze stepgroep van een heerlijke high tea’.
‘Vriendelijke bediening. Goede gerechten. Moeite waard.’
‘Leuke ontvangst en zeer aan te bevelen’.
‘Prachtige locatie buiten op het terras voor een high-tea. Veel lekkere en leuke dingen op de etagère.’
‘Het was helemaal goed! Keurig verzorgd. Voor herhaling vatbaar.’