Veelgestelde vragen

Aankomst & Vertrek

Uw kamer is beschikbaar vanaf 15.00 uur. Als u eerder in Hotel Huis van Bewaring aanwezig bent dan kijken wij naar de mogelijkheid om u eerder in te checken. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van uw kamer. Tot 15.00 uur is het uiteraard mogelijk om uw bagage beheerd bij ons achter te laten
Het is bij Hotel Huis van Bewaring mogelijk om 24/7 in te checken. Als u van plan bent later dan 22:30 uur in te checken, dan horen wij dat graag van tevoren van u. Vanaf dan is de receptie niet meer aanwezig, maar zullen wij zorgen dat al uw benodigdheden klaar liggen.
Het is bij ons mogelijk om uw bagage veilig op te bergen in de bagageruimte. Het achterlaten van uw bagage is op eigen risico, wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid bij diefstal of schade.
Het is niet noodzakelijk om vooraf online in te checken. Bij aankomst dient u alsnog uw legitimatie te laten zien en wordt de reservering met u doorgesproken.
De standaard uitcheck tijd is 11:00 uur. Indien u later wil uitchecken, kan men bij de receptie kijken of dit mogelijk is. U kunt een late checkout boeken voor €19,50; deze geldt tot 13:00 uur.

Locatie

Hotel Huis van Bewaring is eenvoudig te bereiken met de taxi, auto, openbaar vervoer of met de fiets. Via deze link ziet u de routebeschrijving per vervoersmiddel. Als u er niet uitkomt, dan kunt u contact opnemen met de receptie.
Parkeren bij ons hotel is mogelijk op basis van beschikbaarheid. De kosten voor parkeren bedragen €12,50 per nacht. Wij raden het aan om voor uw verblijf een parkeerplek te reserveren in verband met beschikbaarheid.
Hotel Huis van Bewaring ligt in het centrum van Almelo, vanuit het hotel loopt u zo de stad in. Het is ook mogelijk om een fiets te huren bij Hotel Huis van Bewaring. De kosten van een normale fiets bedragen €15,00 per dag. Het is ook mogelijk om een elektrische fiets te huren, deze kost €27,50 per dag. De receptie informeert u graag over de mogelijkheden en de beschikbaarheid. Indien u een taxi nodig heeft, zullen wij deze voor u reserveren.

Eten & drinken

U kunt het ontbijt op elk gewenst moment van de dag bij de receptie aanvragen. Onze collega’s helpen u hier graag bij. De kosten van het ontbijt bedragen €22,50 per persoon per dag en €11,25 voor kinderen tot en met 11 jaar.
U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 10.00 uur en zaterdag en zondag tussen 08.00een 11.00 uur gebruik maken van het ontbijt.
Hotel Huis van Bewaring heeft geen restaurant. Wel serveren wij in onze ontbijtzaal 6 overheerlijke seizoensgebonden maaltijden. Deze maaltijden bereiden wij met behulp van SUPPER.
Bij ons draait alles om vertrouwen en gastvrijheid. Daarom hebben we concepten zoals onze 'honesty bar,' waar je zelf drankjes uit de koelkast kunt halen en eenvoudig noteert wat je genoten hebt. Onze ‘honesty bar’ staat in de ontbijtzaal.

Hotel

De minimale leeftijd om bij Hotel Huis van Bewaring te verblijven is 18 jaar. Onder de 18 jaar ontvangen wij graag schriftelijk toestemming van de ouders.
Het is mogelijk om bij Hotel Huis van Bewaring een fiets te huren. De kosten van een normale fiets bedragen €15.00 per dag. Het is ook mogelijk om een elektrische fiets te huren, deze kost €27,50 per dag. De receptie informeert u graag over de mogelijkheden en de beschikbaarheid.
Het is alleen mogelijk om uw hond mee te nemen naar Hotel Huis van Bewaring. De kosten bedragen €20,00 per dag.
Het is niet toegestaan om in het hotel te roken. Alle kamers zijn voorzien van een rookdetector. Een overtreding van het rookbeleid wordt beboet met €250.
Hotel Huis van Bewaring beschikt niet over vergaderruimtes. Wel hebben wij samenwerking met bedrijven die dit wel doen, geïnteresseerd? Neem contact op met onze receptie.
Het hotel heeft een open Wifi waar u gratis gebruik van kan maken tijdens uw verblijf.

Betalingen

Heeft u via de website van Hotel Huis van Bewaring een reservering gemaakt, dan krijgt u na het uitchecken een factuur toegestuurd. Heeft u geen factuur ontvangen? Dan kunt u een mail sturen naar receptie.huisvanbewaring@sheetz.nl. Vermeld hierbij uw reserveringsnummer. Onze receptionist helpt u graag verder.
Bij Hotel Huis van Bewaring kunt u online betalen via onze eigen website, IDEAL, Apple Pay, Google Play en creditcard. In het hotel kunt u ook betalen met een debet kaart, Amex of pinpas.
Het is bij Hotel Huis van Bewaring mogelijk om 24 uur voor uw verblijf kosteloos te annuleren. Dit geldt alleen indien u heeft geboekt met gratis annulering tot 24 uur voor aankomst.
Hotel Huis van Bewaring hanteert de beste prijsgarantie. Wij bieden op onze website eigen voordelen en kortingen. Verder bieden wij op de website betere voorwaarden en geen reserveringskosten.
De toeristenbelasting bedraagt €1,70 per persoon per nacht. Dit bedrag kunt u bij het inchecken betalen.
Bent u in het bezit van een cadeaukaart? Neem dan contact op met de receptie via receptie.huisvanbewaring@sheetz.nl