logo Sandton Eindhoven Centre
Sandton Eindhoven Centre

Longstay studio

Scroll
25-30m2
Double- of twin bed
Inloopdouche

Omschrijving

Welkom in Eindhoven! Onze langdurige appartementen zijn uitgerust met diverse voorzieningen om uw verblijf zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. Elk appartement is volledig gemeubileerd, met een keuken, badkamer, TV en WiFi. We bieden ook een fitnesscentrum en beveiligde parkeergelegenheid voor uw gemak. Bekijk onze geweldige aanbiedingen en kortingen op langdurige appartementen in Eindhoven en boek de perfecte accommodatie voor uw verblijf vandaag nog!

Over Onze langdurige appartementen zijn volledig gemeubileerd met een apart zitgedeelte, een kingsize bed en een eigen keuken. U kunt ook genieten van badkamers met inloopdouches en alle voorzieningen die u nodig heeft. De privékeuken omvat servies en keukengerei, voldoende kastruimte en service van het hotel. Om uw verblijf nog comfortabeler te maken, hebben onze langdurige suites hun eigen ingang, wat optimale privacy en vrijheid garandeert. Voor uw gemak kunt u uw wasgoed uitbesteden aan de stomerij/wasserette van het hotel of gebruikmaken van de wasfaciliteiten van het hotel. Geniet van uw verblijf in Eindhoven met onze langdurige appartementen!

Fitness Blijf fit en gezond met onze fitnessfaciliteiten! Ons fitnesscentrum beschikt over state-of-the-art Technogym-uitrusting, waaronder loopbanden, crosstrainers, fietsen en gewichten.

Fietsverhuur Blijf fit en gezond met onze fitnessfaciliteiten! Ons fitnesscentrum beschikt over state-of-the-art Technogym-uitrusting, waaronder loopbanden, crosstrainers, fietsen en gewichten.

Badkamer Elk appartement beschikt over een royale inloopdouche, douchegel, toilet en haardroger.

Faciliteiten

 • op al onze kamers mag niet gerookt worden
 • Telefoon
 • Kledingkast
 • Gratis wifi
 • Bureau
 • Koffie- en thee faciliteiten
 • Flatscreen
 • Leeslampjes naast het bed
 • Fohn
 • Wastafel
 • Double- of twin bed
 • Badkamer met toilet
 • Inloopdouche
 • douchegel

Fotos

Algemene regels

Lees meer

In onderstaand reglement vindt u de belangrijkste huisregels die binnen Sandton Eindhoven Centre gelden. Wij vragen u deze regels te respecteren en te accepteren.


Algemene regels
 1. Alle aanwijzingen van medewerkers van Sandton Eindhoven Centre, die verband houden met huisregels dienen te worden opgevolgd.
 2. Roken in het hotel of op de kamer is niet toegestaan.
 3. Blijf in geval van brand kalm. Meld brand bij de receptie en/of sla de dichtstbijzijnde brandmelder in.
 4. Verlaat bij een algemeen brandalarm direct het pand.
 5. Gebruik bij brand in geen geval de liften.
 6. Bij het inchecken dient een geldig legitimatiebewijs getoond te worden. Inchecken kan vanaf een leeftijd van 18 jaar.
 7. Op diverse plaatsen binnen het gebouw hangen camera’s. Een ieder die zich in ons hotel bevindt, stemt toe in het maken van opnames. Bij calamiteiten en/of incidenten kunnen deze opnames als ondersteunend materiaal getoond worden aan derden.
 8. Gevonden voorwerpen dient u in te leveren bij de receptie.
 9. Sandton Eindhoven Centre is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van uw bezittingen.
 10. De directie, de eigenaar van deze locatie en/of personen die voor het hotel werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële dan wel immateriële schade, die bezoekers van de locatie mochten ondervinden.

Andere kamers

Populair

Comfort kamer

Populair

Deluxe kamer

Comfort vierpersoonkamer